ANNOUNCEMENTS AND DISCLOSURES

MEDIA LIBRARY > PRESS RELEASES > ANNOUNCEMENTS AND DISCLOSURES

The real estate market is undoubtedly one of the most dynamic markets in the global scenario, and First Dubai Real Estate Company ensures that you remain updated about the latest developments and trends in the property market. We invite you to browse through our exhaustive media library to know more about global and regional markets so that you are in a position to make informed decisions when it comes to your property investments.

The Board of Directors of First Dubai Real Estate Development Company decided to offer all units of an investment property located in the UAE for sale during the coming period, which amounts to approximately 35.8% of the company's total assets.

التاريخ:15/12/2022

الموضوع: الافصاح عن معلومة جوهرية

بالإشارة إلى الموضوع أعلاه، وإلى المادة 4-1-1 من الفصل الرابع من الكتاب العاشر من اللائحة التنفيذية للقانون رقم 7 لسنة 2010 بشأن انشاء هيئة أسواق المال وتنظيم نشاط الأوراق المالية، مرفق طيه نموذج الافصاح عن المعلومات الجوهرية:

نموذج الإفصاح عن المعلومات الجوهرية

15/12/2022

التاريخ

شركة دبي الأولى للتطوير العقاري ش.م.ك.ع

إسم الشركة المدرجة

قرر مجلس إدارة شركة دبي الأولى للتطوير العقاري عرض جميع وحدات أحد العقارات الاستثمارية الكائن بإمارة دبي للبيع خلال الفترة القادمة، والتي تبلغ قيمتها ما يقارب نسبة 35.8 % من إجمالي موجودات الشركة وفقاً لآخر تقييم لتلك الوحدات.

المعلومة الجوهرية

لا يوجد أثر مالي على البيانات المالية المجمعة للشركة في الوقت الحالي حيث سيتم إدراج الأثر المالي عند البيع الفعلي لتلك الوحدات في الفترات المالية التي تتم فيها عمليات البيع.

أثر المعلومة الجوهرية على المركز المالي للشركة